Het jaar loopt ten einde en dus wordt het tijd om de balans op te maken!

Wat een bijzonder jaar is 2013 geworden, zowel persoonlijk als zakelijk. De tegenslagen vallen in het niet bij de successen, of beter gezegd, de tegenslagen hebben misschien juist wel bijgedragen aan de successen. Je weet wel: what doesn’t kill you, makes you stronger…

Ons zakelijk geesteskindje zag in 2013 het levenslicht en beleefde een vliegende start. Wij hebben al een behoorlijk aantal ondernemers mogen adviseren en begeleiden bij de bedrijfsvoering en, tot onze grote vreugde, blijken ook starters en ZZP’ers ons te vinden. De aanpak en benadering van Daar&Tegen Bedrijfspartner slaat aan en dit versterkt de gedachte dat de juiste weg is ingeslagen.

Wat hebben wij zoal gedaan het afgelopen jaar? Een greep uit de grote variëteit aan opdrachten die wij hebben mogen uitvoeren. Zo zijn we als klankbord gevraagd door een aantal jonge ondernemingen om mee te denken over het rendabel maken ervan. Concrete hulpvragen over het verdienmodel en daarbij het inkoop- en verkoopproces onder de loep genomen. Een stichting zocht hulp in de financiële huishouding. We hebben het jaarrekeningtraject gecoördineerd en de organisatie klaargemaakt voor de audit. De accountant heeft een goedkeurende verklaring afgegeven. Ook is onze expertise ingeroepen om projectbudgetten en -rapportages op te zetten. Een webshop had behoefte aan een boost en overzicht. Een ontwerpbureau wilde graag meer planmatig werken en structuur in de praktijk. En over beleving van de bedrijfsvoering gesproken: zeer gewild zijn de ontwerpen van flyers en folders. Zelfs een verzoek van ‘over de grens’: de inrichting en inhoud van de website bepalen. Tot slot, zijn we ook gevraagd om workshops en thema-avonden te organiseren. Kortom, tevredenheid overheerst.

Hieronder vind je enkele van onze opdrachtgevers. En daar zijn we blij mee!

leqqersundaymonday2irc3angelicahousecare2

[fbshare type=”button”][twitter style=”horizontal” float=”left”]