LET OP! KvK Den Haag stopt vanaf 2014 met het Starterstraject en de Coachpool.

KvK Coachpool startte in 2008 in Den Haag en bleek direct een succes. Aan de hand van coaching werden recent gestarte ondernemers ondersteund bij vraagstukken binnen de bedrijfsvoering met als doel om de kwaliteit van het ondernemerschap te verhogen en de overlevingskansen te vergroten. Deelnemende ondernemers waren zeer enthousiast over de professionele ontwikkeling die ze doormaakten. Vanwege het succes in Den Haag startte KvK Coachpool ook in Delft, Katwijk, Leiden, Lisse, Rijswijk, Westland en Zoetermeer.

MAAR NIET GETREURD! Daar&Tegen Bedrijfspartner biedt het voordelige starterspakket. Hoe zet ik mijn bedrijfsvoering op? Hoe werf en behoud ik klanten? Hoe zorg ik voor een goed personeelsbeleid? Hoe verbeter ik de communicatie rondom mijn bedrijf? Tijdens het intakegesprek stellen we samen vast wat er nog nodig is voor de start van jouw bedrijf of voor verdere professionalisering.

[fbshare type=”button”][twitter style=”horizontal” float=”left”]