Onderscheidende bedrijfsvoering met behulp van Daar&Tegen Bedrijfspartner levert finaleplaats op

Dennis Friperson, eigenaar van Meersorgh Uitvaartzorg, gaat door naar de finale van The Other Businessman Award 2014! Tijdens een prestigieuze gala-avond wordt op zaterdag 13 december 2014 de beste multiculturele zakenman en de beste multiculturele manager van 2014 verkozen. In totaal zes kandidaten, drie managers en drie businessmen van vele culturele achtergronden, presenteren zich op de avond zelf aan het publiek. Uitzonderlijk(e) betrokken ondernemers en managers. Een voorbeeld en inspiratiebron voor de kracht die diversiteit vertegenwoordigt.

The Other Network organiseert, als voorstander van diversiteit en culturele verrijking, dit jaar voor de 9e keer de unieke verkiezing ‘The Other Businessman’. Hiermee geven zij succesvolle zich onderscheidende ondernemers en managers van vele culturele achtergronden het podium dat zij verdienen. Door op deze positieve manier in het voetlicht te treden verkondigen zij de boodschap van de waarde van diversiteit en samenwerking.

Nederland kent vele verkiezingen die ondernemers en managers in de schijnwerpers willen zetten. The Other Network probeert zich middels The Other Businessman verkiezing te onderscheiden door de successen van ondernemers uit de vele culturen en achtergronden die ons land inmiddels rijk is, op een positieve manier te presenteren en te delen. Deze tijden van groeiende globalisatie en technologische vooruitgang vragen immers om een brede, open en verrijkte blik op zakendoen met en in verschillende culturen.

[fbshare type=”button” float=”left”][twitter style=”horizontal” float=”left”]