Een legende is heen gegaan…

Icoon van verzoening, inspiratiebron voor velen, een…een… HELD! Deze week neemt de wereld afscheid van jou. Rust zacht Nelson Mandela, moge je gedachtegoed voortleven!

Superlatieven… en wat mij betreft schieten ze nog tekort. Ik ga me er verder niet aan wagen, het is tijd voor bezinning en reflectie. Wat heb ik geleerd van mijn fouten? Welke nieuwe dingen heb ik geprobeerd? Heb ik een positieve invloed op mijn omgeving? Geef ik de volle liefde aan mijn naasten?

Telefoon en email doen mij uit mijn gedachten ontwaken. Toch nog even het internet op voordat ik overga tot de orde van de dag. Automatisch google ik op Mandela en stuit op deze quote: ‘Action without vision is only passing time, vision without action is merely daydreaming, but vision with action can change the world.’ In mijn optiek raakt dit de kern van bedrijfsvoering: visie vertaald naar actie. Ik ben klaarwakker, het dagdromen is voorbij…

[fbshare type=”button”][twitter style=”horizontal” float=”left”]